Nyhetsbrev og Popup fra MailMojo

Bruk nyhetsbrev for å engasjere nye og eksisterende kunder med spennende tilbud, og en god presentasjon av innhold.

 

Hva er nyhetsbrev?

shutterstock_1615371187

Nyhetsbrev er en måte for deg å kunne nå ut til dine kunder på, både nye og eksisterende kunder.

Noe av det viktigste med markedsføring er å kunne opprette en kundebase, som igjen fører til mer salg, samt at kunder kan spre dette videre slik at kundebasen din vokser.

Hvorfor nyhetsbrev?

shutterstock_1606546759

Nyhetsbrev er et kostnadseffektivt middel for å bygge relasjoner og opprettholde regelmessig kontakt med kunder og forretningspartnere. De inneholder viktige nyheter og oppdateringer og annen viktig informasjon. Faktisk er de avgjørende for å ta markedsføring opp til neste hakk.

Hva anbefaler vi?

Vi i 24Nettbutikk anbefaler å benytte MailMojo som nyhetsbrev-leverandør, og vi har utviklet en integrasjon mot denne leverandøren som allerede ligger ferdig integrert i administrasjonspanelet. MailMojo er veldig enkel å bruke, og mange nettbutikk-eiere setter pris på at menyen er veldig enkel og oversiktlig.

Nyhetsbrev | 24NB 2021-12-08 13-13-30

Her får du blant annet oversikt over hvor mange kunder som har meldt seg på Nyhetsbrevet ditt, samt statistikk som viser når de meldte seg på.

Pop-Up


Pop-up som dukker opp på forsiden din kan du både implementere og administrere her inne, dette finner du under "Skjemaer". Når du er ferdig med å lage denne pop-up'en kan du sende oss JavaScript-snutten som dukker opp rett før du er ferdig, så ferdigstiller vi dette.

Publiser @ MailMojo 2021-12-08 13-28-46


Tips

shutterstock_1196731105

Skriv nyhetsbrev på en måte som viser at du bryr deg, samt respekterer leseren.
Innholdet bør inkludere noe som er relevant for sluttkunden, som f.eks nyttige tips og triks, og nyheter som er relevant for salg som du skal ha.

Ikke skriv for mye! Tid er viktig, leserne foretrekker noe som fanger blikket og er tiltrekkende. Om du fyller inn nyhetsbrevet med overflødig tekst, så er det lett at kunden hopper av.

Gå gjennom teksten du har skrevet før du sender den ut til kundene dine, inntrykket de har av nettbutikken din kan svekkes hvis teksten du har skrevet virker forhastet og halvhjertet.

Se bloggpostserien vi har publisert i samarbeid med Mailmojo som tar for seg hva som skal til for å bli skikkelig dreven på e-postmarkedsføring.

Nyttige hjelpemidler fra MailMojo


Instruksjonsvideoer
Hjelpesenter