Listagram

Denne artikkelen forteller deg hva Listagram er og hvordan du tar det i bruk.

Hva er Listagram?

Listagram er en norskutviklet tjeneste som har som mål å gjøre den tradisjonelle nyhetsbrev pop-upen mer attraktiv for sluttkunder, slik at du som nettbutikkeier kan sanke flere nyhetsbrevabonnenter. 

Løsningen fungerer slik at det dukker opp en interaktiv pop-up på nettbutikkens venstre side når besøkende er i ferdig med å forlate nettbutikken din, hvor de får mulighet til å vinne ulike premier ved å snurre et lykkehjul. Kriteriet for å prøve lykken vil være å legge igjen epostadressen sin.

Demobutikk 2021-10-01 12-32-29


Hvis du ønsker flere tips til hvordan du kan få flere kunder i nettbutikken din, anbefales denne Tips & triks-artikkelen.

Slik integrerer du Listagram i nettbutikken

For å ta i bruk Listagram på nettbutikken din, må du ha en avtale med Listagram. Som kunde av 24Nettbutikk blir du tilbudt en spesialavtale med rabatterte priser. Se mer på deres sider her

Etter avtalen med Listagram er inngått, følg følgende instrukser for integrering:

  1. Bestill Listagram-integrasjon på vår hjemmeside, og lim inn integrasjonskoden du finner i Listagramsystemet i skjemaet nederst på denne siden.
  2. Vi vil integrere løsningen i nettbutikken din og gi deg tilbakemelding så fort det er utført.

Tidligere sendt Webinar om integreringsprosessen fra A-Å

Merk: Listagram kan ha gjort endringer i grensesnittet siden denne videoen ble laget. Hvis du ikke skulle finne frem, ta direkte kontakt med Listagram for hjelp.

 

 

Ønsker du tips til hvordan du kan øke antall nyhetsbrevabonnenter?
Avtal en gratis samtale med oss her: