Legg til utsolgt-tekst på produkt

Dersom varelageret skulle bli utsolgt grunnet forsinkelser fra leverandør eller lignende, kan du legge til en selvvalgt tekst som skal bli synlig når ett eller flere produkter er utsolgt. Her kan du legge til en fritekst bak produktnavnet i handlevognen, om kunden legger flere produkter i handlevognen enn hva du har på lager.

Forutsetningen for at du skal kunne ta i bruk denne modulen, er at du lar kunden kjøpe produkter som ikke er på lager.

Innstillingene dine må være satt slik:

• Gå til Innstillinger

• Trykk på Generelt

• Scroll ned til Lagerstyring

Lagerstyring

"Ja" på om du ønsker varelager", og "Ja" på om du ønsker at kundene dine skal kunne kjøpe produkter med varelager mindre enn 1.

Hvis du ikke vil at kundene dine skal kjøpe produkter med varelager mindre enn 1, må du sette denne til "NEI".

Legg til utsolgt-tekst på produkt

Gå til produktet du ønsker å legge til utsolgt-tekst på

• Trykk på fanen "Utsolgt-tekst"

• Sett "Vis utsolgt-tekst?" til "Ja" og trykk "Lagre"

Skriv ønsket tekst i fritekstfeltet. Her kan du også velge om du skal bruke den samme teksten på alle produkter som er utsolgt. ("Ja" eller "Nei")

Utsolgt-tekst

Hva skjer hvis en kunde prøver å kjøpe mer enn det som er på lager?

La oss si at du f.eks. har 10 på lager, og at kunden legger til 15 i handlevognen. Dersom du har valgt avansert handlevogn, vil kunden få beskjed om dette når han/hun går til handlevognen, og beholdningen justeres automatisk ned til maks antall varer, som er tilgjengelig for å kjøpes.

Leatherman | Demobutikk 2021-06-18 15-19-22