1. Hjelpesenter
  2. Produkthåndtering

Hvordan legge til flere bilder samtidig

Det å kunne legge til flere produktbilder samtidig kan spare deg for mye tid. I denne artikkelen lærer du hvordan.

Steg 1)

Gå til produktet du ønsker å legge til produktbilder.

Steg 2)

Markér alle bilde du ønsker å legge til og dra og slipp bildene inn i det grå feltet.

Bildene blir lagt til og lagres automatisk.

Slette et bilde

Hold musepekeren over bildet du ønsker å slette. Klikk "Slett" i dialogboksen

Endre rekkefølge på et bilde

Du kan endre rekkefølgen på "tilleggsbildene" og/eller velg et "tilleggsbilde" slik at dette blir "Hovedbilde". Hovedbilde vises alltid øverst (stor utgave)

Dra bildet til ønsket posisjon.