Hvilke muligheter har du med teksteditoren?

Her finner du en samlet oversikt over hvilke muligheter man har i teksteditoren, og på hvilke sider i nettbutikken, du kan finne teksteditoren.

Hva betyr de ulike ikonene i teksteditoren?

Øverst fra venstre:

teksteditorn-øverste-raden

• Rediger: Her kan du angre, klippe ut, kopiere, og lime inn
  • Format: Her har du noen av valgene, du finner i kolonnen under, i tillegg til overskrifter, m.m.
  • Sett inn: Dersom du skal sette inn bilde, fil, e.l., trykker du her, og velger den aktuelle funksjonen
  • Vis: Her finner du blant annet valg om å få teksteditoren i fullskjerm. Du kan også legge inn egen HTML-kode i kildekoden.
  • Tabell: Sett inn tabell

Nederst fra venstre:

Teksteditor nederst

1. B: Fet skrift
  2. I: Kursiv skrift
  3. Lenke-ikon (benyttes om man ønsker å videresende kunden, til en annen nettadresse, om man klikker på den)
  4. Punktliste (Trykk på pilen på ikonet for flere valg)
  5. Nummerliste (Trykk på pilen på ikonet for flere valg)
  6. Reduser inntrykk
  7. Øk inntrykk
  8. Venstrejustert tekst
  9. Midtstilt tekst
  10. Høyrejustert tekst
  11. Juster alle linjer
  12. Skriftstørrelse
  13. Skriftsnitt (fonter)
  14. Tekstfarge
  15. Bakgrunnsfarge

Disse sidene finner du teksteditoren på

På disse sidene finner du teksteditoren:

• Kategori: Rediger tekst/bilde
    Rediger-tekstbilde
  • Produkt: HovedtekstHovodtekst-editor
  • Produkt: FanearkFaneark-teksteditor-1
  • Sidetekster: Alle siderSidetekster-editor-1
  • Sidetekster -> ArtikkelsiderArtikkelsider-editor-1
  • Butikkstatus: Her åpner, og stenger du butikken. Se veiledning om hvordan det gjøres her.
  • Ofte stilte spørsmål: Funksjonen for sluttkunder (Tilgjengelig på Premium, Premium Pluss)
    Ofte-stilte-spørsmål-editor

Eksempel på hva du kan gjøre med teksteditoren