Hva skjer når en pakke med 24Shipping er skadet, forsinket eller savnet?

I denne artikkelen skal vi forklare deg hvordan du går frem hvis det er et avvik på en 24Shipping forsendelse.

Forsendelsen er skadet, savnet eller forsinket

Hvis du får inn en melding fra en kunde som gir beskjed om at pakken er skadet, savnet eller ikke er kommet frem, må du melde fra til oss om dette så vi får meldt dette videre til Bring.

For å gå til avviksskjemaet vårt, går du via "Innstillinger → Frakt" og trykker på 24Shipping, så fanen i toppen "Avviksskjema"

screencast 2021-07-06 15-35-52

Avviksskjema → Skade

Hvis en sluttkunde har meldt om en skadet pakke, så krever Bring at følgende informasjon om forsendelsen blir sendt inn, slik som beskrevet under:

1. Last opp bilder av skaden
  2. Oppgi sendingsnummer eller kollinummer, beskriv også varen, samt gi info om vekten og verdiforringelsen(verditapet) i kr. Leveringsbekreftelsen på ordren må også lastes opp.
  3. Oppgi kontonummeret som du ønsker å få refusjon innbetalt til, dersom Bring ser seg ansvarlig for skadet forsendelse. Oppgi også e-postadressen som du ønsker å få tilsendt svar til.

skadeskjema

Avviksskjema → Forsinkelse

1. Oppgi sendingsnummer eller kollinummer, beskriv også varen, samt gi info om vekten og verdiforringelsen(verditapet) i kr. Leveringsbekreftelsen på ordren må også lastes opp.
  2. Oppgi kontonummeret som du ønsker å få refusjon innbetalt til, dersom Bring ser seg ansvarlig for skadet forsendelse. Oppgi også e-postadressen som du ønsker å få tilsendt svar til.
avvikforsinkelse

Avviksskjema → Savnet forsendelse

1. Hvis en forsendelse er savnet er det viktig at du oppgir så mye info som mulig om forsendelsen. Oppgi sendingsnummer eller kollinummer, beskriv også varen, samt gi info om vekten og verdiforringelsen(verditapet) i kr. Leveringsbekreftelsen på ordren må også lastes opp.
  2. Oppgi kontonummeret som du ønsker å få refusjon innbetalt til, dersom Bring ser seg ansvarlig for skadet forsendelse. Oppgi også e-postadressen som du ønsker å få tilsendt svar til.

savnetforsendelse