Hva er Facebook Piksel, og hvordan legges det inn i butikken?

Denne artikkelen forklarer hva Facebook Piksel er, og hvordan du legger inn i nettbutikken

Hva er Facebook Piksel?

Facebook piksel er koden du legger inn på nettbutikken din for å koble den med din bedrifts Facebook-konto.

Koden samler inn data som blant annet hjelper deg med å spore konverteringer fra Facebook-annonser, optimalisere annonsene og markedsføre til de som allerede har gjort en handling på nettbutikken din.

Hvordan oppretter man en Facebook Piksel?

Dette må gjøres fra Facebook sine sider.

De har en veiledning på hvordan du får tak i denne her.

Slik legger du inn Facebook Piksel i nettbutikken

Følg instruksene under for å legge inn Facebook Pikselen i nettbutikken:

Tips: ID-en er på 15 sifre og ser ut som dette eksemplet: 999129294108999

Gå til  "Markedsføring Facebook Trykk deretter på fanen "Integrasjon".
Lim inn Facebook Piksel-ID og trykk "Lagre". Etter at du har gjort dette, så blir det opprettet en kobling mellom nettbutikken din og Facebook Business Manager.Facebook-piksel

For at du skal kunne hente ut produktkatalogen din, så krever det lisensplanen premium

Moduler > Markedsføringssenter Facebook | 24NB 2021-07-15 14-17-48