Generelt

En samlet oversikt over alternativene man har under Innstillinger -> Generelt.

Hva kan man gjøre under Generelt?

Her aktiverer du funksjoner og velger innstillinger som skal gjelde for din 24Nettbutikk.
Naviger deg til Innstillinger -> Generelt.

Merk: Ikke alle funksjonene er tilgjengelig på alle planer. Se under hvert punkt om de har noen begrensinger.

Ordrebehandling

• Benytt ny ordrebehandling: Her kan du velge om du vil ha en ordrebehandling med filtreringsmulighet eller ikke

Butikkvisning

• Ant. produkter pr. side: Antall produkter du ønsker skal være synlig på produktsidene
  • Vis underkategorier for valgt kategori: Deaktiver denne funksjonen hvis du ønsker at kundene skal bli sendt rett inn til hovedkategorien og ikke underkategoriene
  • Tillat kunder å sortere produkter: På kategorinivå har kunden mulighet til å velge mellom:
    Butikkens sortering
    Pris høy-lav
    Pris lav-høy
    Popularitet
    AlfabetiskSortering-produkter
  • Tillat direktekjøp (gjelder kun produkter uten tilvalg): Velg om du skal presentere "Kjøp" eller "Les mer" på produktet. "Les mer" er synlig når man kan velge varianter/attributter på produktet.
  • Vis tilbudsstjerne på produkter: Velg om du skal presentere rabatterte produkter med en tilbudstjerne
  • Rund av prosenten i tilbudsstjernen til: Velg om du ønsker å runde av prosenten til 0%, nærmeste 5% eller nærmeste 10%

Handlevogn

• Bruk avansert handlevogn: Avansert handlevogn gjør det mulig å knytte til mersalgsfunksjoner som "Kjøp for X kroner mer for å få gratis frakt" og presentere relaterte produkter i handlevognen

Avansert handlevogn aktivert:
    Avansert-handlevagnAvansert handlevogn deaktivert:Ikke-avansert-handlevagn
  • Vis "kjøp for x kroner mer for å få gratis frakt" dersom gratis frakt er tilgjengelig: (Tilgjengelig på Premium, Premium Pluss)Demobutikk 2021-08-31 09-33-04

• Tilby mersalg i handlevognen: Presentere relaterte produkter i handlevognen (Tilgjengelig på Premium, Premium Pluss)
    Andra-populære-produkter

Produktvisning

• Roter produktbilder på hover: La kundene se flere bilder av et produkt, uten at de må gå inn på selve produktet. (Tilgjengelig på Premium, Premium Pluss)
  • Ant. tilleggsbilder pr. produkt: Velge antall tilleggsbilder du vil vise hvis du har aktivert funksjonen over
  • Vis EAN-koden: Også kalt "Strekkode". Velg om du vil vise EAN-koden på produktsiden
  • Vis artikkelnummeret: Velg om du vil vise artikkelnummeret på produktsiden
    EAN-artikkelnummer
  • Tillat produktanmeldelser: La kundene dine legge igjen produktanmeldelser på produktet
  • Vis produktanmeldelser på produktene i kategori/forside-visning: En vurderingsfunksjon med stjerner på produktoversikten i kategori/underkategoriProduktanmeldelser
  • Del-knapper for sosiale medier på produkter: La kundene dine dele produktene på sosiale medier
  • Oppdater produktpris når attributt med prisendring velges: Legg pristillegget på varianten/attributten på produktprisen (Tilgjengelig på Premium Pluss)
    screencast 2021-07-07 20-04-53
  • "Ta kontakt for pris"-skjema skal gjelde for alle produkter med pris 0: Legg til prisforespørselskjema på produkter som koster 0 kr. (Tilgjengelig på Premium Pluss)
    Ta-kontakt-for-pris

Lagerstyring

• Skal nettbutikken ha lagerstyring?: Kan noen forklare med et par setninger?
  • Tillat kjøp av produkter med varelager mindre enn 1: La kundene kjøpe utsolgte produkter
  • Vis ant. enheter på lager i produktvisningen: Vis hvor mange enheter du har på lager i produktvisningen

Leverandører

Produsenter

• Knytt produsenter opp mot produktene: Knytt produsenter opp mot produktene
  • Produsenter skal vises i en: Liste eller nedtrekksmeny
Liste:
Produsent-liste
Nedtrekksmeny:Produsent-nedtrykksmeny

Kunde/Betaling

• Skal hurtigutfylling av kundedata være mulig i kassen?: Gjelder kun på kassen som bruker egendefinerte betalingsmetoder som Postoppkrav, forskuddsbetaling, faktura
  • Skal angrerettsskjema legges ved ordrebekreftelsen?: Om det skal sendes automatisk i ordrebekreftelsen.
  • Skal kunden selv kunne slette ordre via sin profilside før ordren er satt i produksjon?: Om kunden skal kunne slette ordren før ordren er behandlet
  • Ønsker du å tilby gavekort?: Kundene kan kjøpe gavekortløsning og gi bort i gave
  • Ønsker du å tilby ønskeliste?: La kundene samle ønskene sine i én liste via løsningen "Listfully"
  • Ønsker du å tilby rabattkoder?: La kundene bruke rabattkode på produktene dine (Tilgjengelig på Basis, Premium, Premium Pluss)
  • Minste tillatte kjøpssum, oppgis i hele kroner: Sett et minimumsbeløp for å tillate kjøp