Designmal og Stil

Denne artikkelen presenterer de ulike designmalene og forklarer fanen "Stil"

TILGJENGELIG PÅ

Alle lisensplaner

INNHOLDSFORTEGNELSE

Designmal

Ulike mobilvisninger

Stil

Designmaler

Vi har 9 ulike designmaler du kan velge mellom. Viktige elementer som menylinje, logoplassering og handlevogn er plassert på ulike steder på de ulike malene.

Under kan du se hvilke maler som har viktige elementer plassert på ulike steder. Ikke tenk på farger og slikt når du ser bildene under da denne artikkelen kun er ment for å vise hvordan de ulike tingene som logo, søkefelt og slikt vises i de ulike designmalene. Når du først har valgt designmal kan du gjøre en rekke visuelle innstillinger igjen.

Toppmeny

Sidemeny

Topp- og sidemeny

• Ranger
  • Essence
  • Hotshot
  • Apex
  • Pioneer
  • Zenith
  • Classic

• Vertex
  • Afterburner

Logoplassering på ulike maler

Venstrestilt logo

Midtstilt logo

• Ranger
  • Pioneer
  • Vertex
  • Classic
  • Essence
  • Hotshot
  • Apex
  • Fashion
  • Afterburner
  • Zenith

Plassering  av søkefelt på ulike maler

Søkefelt VertexVertex-sökfelt

Søkefelt ZenithSøkefelt-zenith

Søkefelt ClassicSøkefelt-Classic

Søkefelt EssenceSøkefelt-Essence

Søkefelt AfterburnerSøkefelt-Afterburner

Søkefelt HotshotSøkefelt-Hotshot

Søkefelt ApexSøkefelt-Apex

Søkefelt RangerSøkefelt-ranger

Søkefelt PioneerSøkefelt-Pioneer

Merk: Har du funnet en mal du vil endre plasseringen på søkefeltet eller logoen på? Bestill en designpakke så kan vi endre på dette med mer. Les mer om våre designpakker her

Mobilvisning

Malen Vertex har en annerledes mobilvisning enn resterende 8 maler. Under kan du se bilde av de to ulike mobilvisningene

Mobilvisning Vertex

Mobilvisning resterende maler

Vertex-mobilvisning

Zenith-mobilvisning

Stil

Under "Stil" kan du legge til forhåndsdefinerte stiler til malen.

Hvis du heller ønsker å bruke egne farger og fargekoder, kan du gjøre det under Innstillinger. Les denne artikkelen for grundig veiledning.

Designe butikken med HTML

Hvis du ønsker å designe butikken utover standardoppsettet, kan du gjøre det med HTML. Følg veiledningen vår her.
Dersom du ikke har ork eller interesse til å sette deg inn i jobben, kan våre designere gjøre jobben for deg for et fastsatt beløp

Spørsmål? Book en uforpliktende samtale med oss