Design-innstillinger

Denne artikkelen beskriver alle valgene du har i fanen Innstillinger under Design.

Under Innstillinger kan du endre en rekke elementer for å tilpasse malen ytterligere.
Husk å klikke på "Lagre" etter at du har gjort endringer.

Produktvisning

• Ant. produkter på forsiden: Velg antall produkter som skal synes på forsiden
  • Sortering av forsideprodukter: Velg "tilfeldig" eller "Etter rekkefølgen de har i sin kategori"
  • Vis ingresser i produktliste: Hvis du ønsker at ingressen skal være synlig på produktet før man klikker inn på det
  • Vis priser i produktliste:
  • La kunden sette antall selv på produktsiden: La kunden sette antall på produktsiden
    Antall-produkt
  • Høyeste synlige lagerstatus: Velg hva høyeste synlige lagerstatus på produktsiden skal være
  • Vis knapper for deling av produktet: Velg ønskede sosiale medier
  • Antall produkter i bredden på store skjermer: Velg om du ønsker 3 eller 4 produkter i bredden.

Produktpakker forside

• Vis produktpakker på forsiden: Vis tjenesten produktpakker på forsiden
  • Ant. produktpakker på forsiden: Velg antall produktpakker å presentere på forsiden
  • Vis "produktpakker" overskrift på forsiden: Vis "Produktpakker" over produktpakker-produktene
  • Vis "produkter"-overskrift under produktpakkene på forsiden:

Produktpakker kategorivisning

• Vis "produktpakker"-overskrift i kategorivisning: Presenter produktpakkene i en kategori som heter "Produktpakker"
  • Vis "produkter"-overskrift under produktpakkene i kategorivisning:
  • Ant. produktpakker per side i kategorivisning: Antall produktpakker per side i kategorien

Produktpakker er kun tilgjengelig på Premium og Premium Pluss

Layout

• Menyvising: Velg Nedtrekksmeny, sidestolpe eller begge
  • Plasser hovedmeny oppå ev. bildekarusell: La hovedmenyen dekke øverste del av bildekarusellen
  • Vis forsidetekst: Vis forsidetekst mellom bildekarusell og utvalgte produkter

Tips: Denne må stå på "Ja" hvis du skal designe butikken med HTML

• Hvilken forside-/hjemknapp vil du ha?: Hus-ikon eller "Forsiden"
  • Runde hjørner: Om du ønsker runde hjørner eller ikke
  • Megameny aktiv: Om du ønsker megameny

Fonter

• Velg fonter

Hvis du ønsker å bruke en annen font, kan vi legge det inn for deg mot en liten integrasjonskostnad.

• Tekststil på knapper: Om du ønsker fet eller normal stil

Funksjoner

• Vis meny i bunnen på små skjermer: Presentere menyen i bunnen av nettbutikken på små skjermer
  • Åpne søkefunksjon i fullskjerm: Søkefunksjonen åpnes i fullskjerm

Merk: Grunnet universal utforming vil butikken automatisk endre farger med for dårlig kontrast til hverandre. Dette kan bety at fargene du legger inn endres.

Farger på elementer

• Primærfarge
    primærfarge1
    primærfarge2
  • Blikkfang-farge:
    blikkfang
  • Hoverfarge:
    screencast 2021-07-08 14-49-46

Bakgrunnsfarger

• Menylinje / Brødsmuler
    menylinje
  • Innholdet
    innholdet
  • Bunnmoduler:
    bunnmodul
  • Footer:
    footer
  • Bunnmeny på små skjermer:
    mobilmeny

Dette valget er kun tilgjengelig på Vertex malen

Innstillinger1

Designe butikken med HTML

Hvis du ønsker å designe butikken, kan du gjøre det med HTML. Følg veiledningen vår her.
Dersom du ikke har ork eller interesse til å sette deg inn i jobben, kan våre designere gjøre jobben mot betaling

Spørsmål? Book en uforpliktende samtale med oss

undefined
undefined