Bygg inn sider fra tredjeparter/embede

Her får du en rask innføring i hvordan du henter ut embed-koder fra eksterne sider til bruk i egen nettbutikk.

Hva betyr det å bygge inn / å embede?

En "embed-kode" er en kort HTML-kode man kan bruke for å lime inn et element fra en tredjepart og inn i nettbutikken.

Når du har bygd inn elementet i nettbutikken, ser det ut som at den er integrert i løsningen.

Hva kan man bygge inn i nettbutikken?

Det er ingen begrensninger på hva man kan bygge/embede inn i nettbutikkens teksteditor. Dersom du finner en embed-kode du ønsker å legge inn så kan det gjøres. Eksempel på attraktive og ofte brukte embed-koder er:

Slik embeder du inn i teksteditoren i nettbutikken

Steg 1

Gå til teksteditoren på siden du ønsker å lime inn koden.

Trykk deretter "Vis → Kildekode".

Sidetekster > Artikkelsider | 24NB 2021-07-10 16-26-08

Steg 2

Lim inn koden.
Trykk deretter "OK".

Steg 3

Trykk "Lagre" på nedsiden av teksteditoren.

Lagre-kildekode