Bilde på kategori/underkategori

I denne hjelpeartikkelen viser vi deg hvordan du legger til et bilde på en kategori eller en underkategori.

TILGJENGELIG PÅ

Alle lisensplaner

INNHOLDSLISTE

Introduksjon: Hva er bilde på en kategori/underkategori?

Slik gjør du det

Introduksjon

Som nettbutikkeier ønsker du at butikken din skal være så enkel som overhodet mulig å bruke, samt å navigere i, for kundene dine. Hvis kundene dine ikke finner frem til det de søker etter, hvis det er tungvint eller tregt, ja da mister du salg.

Den enkleste måten å sørge for at nettbutikken din er enkel å finne frem i er ved å legge produktene dine inn i tydelige og definerte kategorier og underkategorier.

For disse kategoriene og underkategoriene har du mulighet til å laste opp et bilde slik at det visuelt sett er enkelt for kunden din  å navigere seg frem.

I denne hjelpeartikkelen viser vi deg hvordan du legger til slike bilder.

Bilde på kategoriunderkategori (i butikk)

Slik gjør du det

Steg 1:

I administrasjonspanelet ditt, gå til:

"Produkthåndtering → Produkter"

Produkthåndtering, guide 2

Steg 2:

Se etter den kategorien du ønsker å legge til kategoribildet på. I eksempelet under skal vi legge til et kategoribilde for kategorien elektronikk.

Klikk så på symbolet som står til høyre under kolonnen merket Tekst/bilde.

Produkthåntering, tekstbilde

Steg 3:

Scroll helt ned på siden til du ser feltet vi har markert i den røde rammen i bildet under.

Trykk på knappen merket "Choose file".

Det vil da åpne seg opp en dialogboks på datamaskinen din hvor du kan laste opp et bilde.

Last opp kategoribilde 1

Steg 4:

Klikk på knappen merket "Legg til bilde" for at bildet skal lagre seg.

Når dette er gjort er du ferdig og bildet vises nå på denne kategorien i nettbutikken din.

Dette gjøres 100% likt uavhengig av om dette er en hovedkategori eller om det er en underkategori.

Last opp kategoribilde 2