Bestselgere

Dersom du har produkter som du ønsker å promotere ekstra i nettbutikken din, skal vi i denne artikkelen vise deg hvordan du kan fremheve disse.

TILGJENGELIG PÅ

Alle lisensplaner

INNHOLDSFORTEGNELSE

Hvor starter du?
Oppsett
Handlevogn

Hvor starter du?

Du gjør følgende:

•  Først går du til Produkthåndtering
  • Gå til Produkter, trykk på fanen som heter Bestselgere

Produkter | 24NB 2021-12-10 10-51-50

Da er du inne på siden "Bestselgere"

Produkter > Bestselgere | 24NB 2021-12-10 10-57-36

Her inne har du to valg

• De som har solgt mest
  • De jeg plukker ut

Om du velger "De som har solgt mest" så tar systemet utgangspunkt i de produktene som har solgt mest, og rangerer disse i rekkefølgen som listen viser.

Velger du "De jeg plukker ut" så kan du selv velge hvilke produkter du ønsker å promotere ekstra, og i hvilken rekkefølge.

Hvordan ser dette ut?

Dette er avhengig av hvilken design-mal du benytter deg av. I eksemplet under har du malen vår VERTEX, her kommer bestselgere opp i den venstre sidemenyen.

I andre maler så kan dette dukke opp som en boks i footeren på nettbutikken din.

screencast 2021-12-10 11-01-48

Handlevogn

Ønsker du at de bestselgende produktene dine også skal vises i handlevognen, kan dette gjøres inne på "Innstillinger → Generelt". Her finner du muligheten til å aktivere dette under punktet "Handlevogn"

Generelt | 24NB 2021-12-10 11-13-32

I nettbutikken dukker de bestselgende produktene opp som "Andre Populære Produkter", som vist under.

Demobutikk 2021-12-10 11-15-51