Bestilling av nettbutikken

Er du klar for å ta steget videre fra en demobutikk, til å bestille nettbutikken, og lurer på hvordan du gjør det, eller hva som skjer etterpå? Da er denne artikkelen for deg!


Først og fremst, gratulerer med valget om å starte nettbutikk! Vi er veldig glad for at du har valgt vår plattform for nettbutikken din, og takker for tilliten. Vi håper du vil bli fornøyd med ditt valg, og jobber hardt hver dag, for å gjøre tjenestene våre enda bedre. 

Slik bestiller du nettbutikken

Steg 1:

Har du et organisasjonsnummer?

Mangler du organisasjonsnummer, så vil du ikke kunne foreta en bestilling av nettbutikken. Dette må på plass for å kunne få inn slikt som, betalingsfunksjonalitet med betalingsleverandører (Klarna, Vipps, osv.), fraktmuligheter med fraktselskaper, samt for å gå inn i en avtale med oss. Når du har dette er du klar for en bestilling.

Steg 2:

Har du en demobutikk?

For å kunne bestille, må du ha en demobutikk hos oss. Det er inne i selve demobutikken du foretar bestillingen, og det er denne butikken, bestillingen knyttes til.

  • Har du en demobutikk? Da kan du gå rett til steg 4. Alt du har foretatt av endringer i din demobutikk, følger med videre etter bestilling.
  • Har du ikke en demobutikk enda? Se hvordan du starter dette, i steg 3.

Steg 3:

Slik åpner du en demobutikk.

Gå til 24Nettbutikk.no, og trykk på knappen merket, "Prøv gratis i 30 dager".

Bestill nettbutikken

Når du har fylt ut skjemaet der inne, så kommer du rett inn i administrasjonspanelet til demobutikken din. Følg også med på e-posten din. Der vil du få viktige tips og triks til hvordan du kommer i gang med nettbutikken din.

Til info:

Demobutikken er gratis, og du har den i 30 dager. Om det ikke foretas noen bestilling, låses demobutikken.

Demoperioden min har allerede utløpt, og demobutikken er stengt. Hva gjør jeg da?

Dersom du ikke rakk å bestemme deg for å bestille nettbutikk i gratisperioden, og demobutikken har blitt stengt i mellomtiden, ikke vær redd! Du vil fremdeles ha mulighet til å bestille nettbutikken din, da demobutikken din fortsatt vil være tilgjengelig i noen måneder, før den blir slettet. Du vil derfor fortsatt ha mulighet til å logge deg inn, og bestille en lisensplan, i en periode etter at demoperioden er ute. Du vil da bli møtt med en nettside, som informerer om at prøveperioden er utløpt, og mulighet til å logge inn for bestilling. Når du logger inn, vil du komme rett inn på bestillingssiden, der du må fylle ut bestillingsskjemaet for å fortsette.

Prøveperioden har utløpt | 24NB 2021-07-09 13-39-18

Steg 4:

Bestilling av nettbutikken

Inne i demobutikken din, trykk på knappen som vist i bildet under.

Bestilling av nettbutikken

Dette skjer rett etter bestillingen

Direkte etter bestilling, vil butikken din fortsatt stå merket som en demobutikk. Dette er helt normalt, og endrer seg så snart vi har gått igjennom bestillingen din.

Du vil ikke bli fakturert før demoperioden er utløpt, selv om du bestiller nettbutikken tidligere. Med andre ord kan du starte å tjene penger på nettbutikken din, før du i det hele tatt har valgt abonnementsplan med oss, dersom du er raskt ute med å klargjøre nettbutikken.

For din egen del, etter bestillingen, er det bare å fortsette med å legge inn produkter, og det du skal gjøre frem mot en lansering. Du vil motta en e-post fra en av våre supportmedarbeidere, med informasjon om veien videre

Her får du en liten oversikt over hvordan bestillings-skjemaet ser ut.

bestilling-png22

Klarna bestilling

Etter at nettbutikken er bestilt, så har du mulighet til å legge inn en søknad for Klarna Checkout. Du når denne ved å velge, "Innstillinger → Betaling → Klarna".

Mer informasjon får du på følgende artikkel.

Klargjøre butikken til å gå live

Et par virkedager etter bestillingen, så flytter vi deres nettbutikk over til vår produksjons server. Deretter sender vi ut en e-post, med informasjon rundt domenepeking, og enkel informasjon, som det kan være lurt å gå igjennom, før du skal åpne nettbutikken deres.

 

Velkommen til 24Nettbutikk, og lykke til videre med nettbutikken din!