24SevenOffice

Overfør ordre automatisk fra nettbutikken.

Hva er 24SevenOffice?

shutterstock_1917796628

Med 24SevenOffice sitt webbaserte økonomi- og regnskapsprogram har du alt du trenger, ferdig integrert, i ett komplett system. Nøkkelord er raskt, fleksibelt og kraftig.

Systemet håndterer alle formater for inn- og utgående bilag, og alle funksjoner er ferdig integrert; fra skanning, mottak, attestering, bank, bokføring, reskontro – til rapportering med drill down ned til bilagsnivå.

I 24SevenOffice kan du tilpasse bilags- og arbeidsflyt, skreddersydd din bedrifts behov.

Kunde og regnskapsfører jobber i samme system, derfor kan du for eksempel utføre store deler av bilagshåndteringen selv.

Ekstern regnskapsfører og revisor har selvfølgelig fri brukertilgang.

Hvordan får du 24SevenOffice?

Først og fremst må du bestille Visma eAccounting-integrasjonen gjennom nettsiden vår: Bestill 24SevenOffice.

Denne integrasjonen går gjennom ConnectMyApps, dette er en tredjeparts-løsning som gjør at informasjonsflyten går automatisk mellom nettbutikk og regnskapstjenesten. 

Da integrasjonen går gjennom ConnectMyApps, må du ta kontakt Connect My Apps for priser.

Etter at du har bestilt denne integrasjonen gjennom nettsiden vår sender vi deg en API nøkkel som du du knytte opp mot ConnectMyApps, og som igjen går opp i mot 24SevenOffice. Du har også behov for å hente ut en API-nøkkel fra 24SevenOffice, som da legges inn i ConnectMyApps. Etter at tilkoblingen er satt opp, så vil det komme opp noen punkter i ConnectMyApps, som dere må fylle ut. Her anbefaler vi dere å ta direkte kontakt med ConnectMyApps for videre veiledning rundt dette, dersom det skulle være behov for det.