24AI

Få en innføring i hvordan du maksimerer 24AI's bruk i denne hjelpeartikkelen. Lær hvordan det fungerer og få praktiske tips for optimal utnyttelse.

Hva er 24AI?

Kort fortalt så er 24AI en kunstig intelligens som fungerer som din hjelper i adminpanelet. Den jobber sammen med deg for å gjøre hverdagen enklere og mer effektiv. Med 24AI ved din side kan du dra nytte av kunstig intelligens!

hallo

Den forenkler skriveprosessen og gir deg skreddersydde og engasjerende tekster tilpasset dine behov. Oppnå suksess med 24AI! Spar tid og få fengende titler og hovedtekster til produkter. Med avanserte algoritmer og en omfattende kunnskapsbase sikrer du engasjerende tekster som appellerer til din målgruppe.

Hvordan fungerer det?

24AI fungerer på en enkel måte: du legger bare inn nøkkelordene for produktene du ønsker å selge, og deretter genereres tekst basert på disse nøkkelordene. På den måten får du skreddersydde tekster som på en god måte fremhever produktene dine. Med 24AI trenger du ikke å bekymre deg for å skrive tekster fra bunnen av – spar tid og få profesjonelle og engasjerende tekster med et par enkle tastetrykk!

Steg 1, Tittel

Gå til et produkt og trykk på 24AI logoen.Monosnap Lag nytt produkt | 24NB 2023-05-15 14-35-41

Steg 2, Nøkkelord

Her legger du bare inn enkle nøkkelord, og så genererer 24AI en rekke titler for deg å velge mellom, basert på det du har skrevet. Det er en praktisk og effektiv måte å få inspirasjon og hjelp til å finne den "perfekte" tittelen for produktet ditt.

Monosnap screencast 2023-06-29 08-28-53

Det kan ta noen sekunder før forslagene blir generert, men når forslagene har kommet opp og du ser et du liker, kan du huke av for det og deretter trykke på "Bruk forslag".

Hva er tonalitet?

Tonalitet refererer til selve tonen i teksten du genererer. I nettbutikken vår tilbyr vi et bredt utvalg av tonaliteter for deg å velge mellom, slik at du kan finne den som passer best til produktene og målgruppen din. Når du har valgt ønsket tone, genererer 24AI en tekst som er tilpasset tonaliteten du har valgt. På den måten får du tekster som er på en god måte tilpasset både produktene og merkevaren din. Utforsk vårt utvalg av tonaliteter i nettbutikken vår og la 24AI hjelpe deg med å generere profesjonelle og engasjerende tekster!

• Overbevisende og selgende: Denne tonaliteten er nyttig når du ønsker å overbevise kunden om å kjøpe produktet. Bruk en overbevisende tone og fokuser på produktets fordeler og hvordan det kan forbedre kundens liv.
  • Leken og uformell: Dette er en tone som er tilpasset et yngre publikum og som kan brukes til å gjøre produktet mer tilgjengelig og morsomt. For eksempel kan du bruke humor og et mer avslappet språk.
  • Kyndig og teknisk: Denne tonaliteten er nyttig når du ønsker å formidle teknisk informasjon og spesifikke detaljer om produktet. Bruk en tone som er profesjonell og tydelig, og forklar tekniske begreper på en måte som er lett å forstå for kunden.
  • Vennlig og støttende: Denne tonaliteten er nyttig når du ønsker å gi kunden en følelse av støtte og trygghet når de vurderer å kjøpe produktet. Bruk en vennlig og støttende tone, og fokuser på hvordan produktet kan hjelpe kunden.
  • Inspirerende og motiverende: Denne tonaliteten er nyttig når du ønsker å inspirere kunden og motivere dem til å handle. Bruk en inspirerende og engasjerende tone, og fokuser på produktets positive egenskaper og hvordan det kan bidra til å oppnå kundens mål.

Kostnader

24AI tilbyr inkluderte ord avhengig av lisensen din i butikken.

For at 24AI skal fungere, må du legge inn et betalingskort på "Innstillinger" → Konto siden. Kortet vil ikke bli belastet. Dette skjer kun når du fyller på ordsaldoen manuelt.

• StartUp → 1000 - inkluderte ord per måned.
  • Premium → 2000 - inkluderte ord per måned.
  • Premium Pluss → 4000 - inkluderte ord per måned.

For å øke saldoen din med ord, kan du enkelt kjøpe mer ved å bruke kortet du har registrert i adminpanelet. Dette er tilgjengelig på sidene der du bruker 24AI. Med et par klikk kan du legge til flere ord i saldoen din og fortsette å generere kvalitetstekster uten avbrudd.
Monosnap screencast 2023-05-16 12-56-47

Priser

Vi har et utvalg av ordpakker tilgjengelig som kan hjelpe deg med å øke ord-saldoen din. Vennligst merk at prisene som oppgis er eksklusive merverdiavgift (mva). Du kan enkelt velge den ordpakken som passer best for dine behov og budsjett.

1000 ord → 100,-
5000 ord → 350,-
10000 ord → 600,-

Screenshot 2023-05-16 at 10.04.25

Oppsummering

stolt

24AI er en kunstig intelligens som fungerer som din hjelper i adminpanelet. Den forenkler skriveprosessen og gir deg skreddersydde og engasjerende tekster tilpasset dine behov. Spar tid og få fengende titler og hovedtekster til produkter. Med avanserte algoritmer og en omfattende kunnskapsbase sikrer du tekster som appellerer til din målgruppe.

24AI fungerer enkelt: Legg inn nøkkelord for produktene du ønsker å selge, og tekst genereres basert på disse nøkkelordene. Velg blant forslagene som 24AI genererer, og få profesjonelle tekster med et par enkle tastetrykk.

Tonalitet refererer til selve tonen i teksten du genererer. Velg blant ulike tonaliteter som overbevisende, leken, kyndig, vennlig og inspirerende. Tilpass tonaliteten til produktene og målgruppen din for å få tekster som er godt tilpasset.

Øk ord-saldoen din ved å kjøpe flere ord med kortet du har registrert i adminpanelet. Velg den ordpakken som passer best for dine behov og fortsett å generere kvalitetstekster uten avbrudd.

Vennligst merk at produktforslagene som er generert av 24AI er automatiske og kan inneholde feil eller upassende informasjon. Vi anbefaler derfor sterkt at du sjekker og vurderer hvert produktforslag nøye for å sikre at det er korrekt og passer til dine behov og uttrykksmåte. Vi tar ikke ansvar for eventuelle konsekvenser som kan oppstå som følge av bruken av disse produktforslagene