STEG 1

Gå til Innstillinger -> Betaling -> Vipps (fanen over teksten betalingsalternativer)

• Legg inn org nummer og url til din nettbutikk og trykk registrer.

STEG 2

• Fyll ut bestillingsskjemaet for Vipps.
  • Du vil få beskjed fra 24Nettbutikk når Vipps er klart i din nettbutikk, dette kan ta 2-4 arbeidsdager.

Forklaring: Når en brukersted tar seg betalt før varen eller tjenesten er levert, så er dette forhåndssalg. For de fleste butikker vil dette være Nei.

Typiske eksempler:

• For nettbutikker henger spørsmål om forhåndssalg sammen med løsningen som brukes for autorisasjon og capture. En autorisasjon er gyldig i 7 dager. Hvis nettbutikken autoriserer beløpet ved bestillingen og kjører capture når varen/tjenesten leveres, så er dette ikke forhåndssalg. Nettbutikker som tar seg betalt (capture) før leveransen av varen/tjenesten har forhåndssalg i perioden fra betalingen til varene/tjenesten er levert. For eksempel, en nettbutikk som tar seg betalt for en spesialbestilling med en produksjonstid av 4 uker, er forhåndssalgsperioden 4 uker.

STEG 3 - Aktivering av Vipps-logo i din butikk

• Gå til "Innstillinger -> Logoer" og aktiver Vippslogoen.
  • Hvis logoen ikke vises i footeren (nederst) i butikken, gå til "Innstillinger -> Utseende -> Bokser" og aktiver boksen "Partnere".

Ferdig! Så enkelt - da er det bare å begynne å ta betalt!