Funksjonen

Shop the Look er en funksjon som samler flere produkter, bundlet og vist sammen.

Hvordan den fungerer

Når funksjonen er aktivert, gå inn i en kategori og finn fanen “Produktpakker” i den nederste fanemenyen.

NB: Produktsamlingen må tilhøre en kategori, og derfor må du først gå inn i en kategori.

Opprette en bundle og legge til produkter

1. Klikk på “administrer innhold”
  2. Klikk på “legg til produkt”
  3. Finn produktet og legg det til

Indikatoren “Aktiv” viser om produktet er satt aktivt eller ikke. Bundler uten aktive produkter produkter vil ikke bli synlig i butikken din.

Når du har lagt til produktene kan du enkelt endre på rekkefølgen de vises i nettbutikken din, ved å dra de over eller under hverandre. Dette gjør du ved å trykke og holde på pilene til venstre for produktittelen.

Butikken din

Slik kan din butikk se ut. Bildene på venstre side lastes opp manuelt når du lager produktpakken i din admin. Bildene på høyresiden opprettes automatisk basert på produktene du legger inn i produktpakken.

Kunden kan trykke på “+ beskrivelse” som åpner et større felt med produktbeskrivelsen til hvert individuelle produkt. Hvis du har attributter tilhørende de individuelle produktene, vil disse også automatisk legges til her inne i produktpakken.

Innstillinger på ditt “theme”

Du må huske å sjekke innstillingene dine, da det nå er lagt til noen ekstra valg tilknyttet produktpakker.

Gå til admin-menyen → innstillinger.

1. Gå til “Produktvisning”
  2. Vis ingresser i produktliste → Om du velger “ja” vil det bli laget automatisk en tekst på 255 bokstaver som ingress på produktene. Dette vil da gjelde for alle produkter i hele nettbutikken.
  3. Gå til “Produktpakker på forside”
  4. Vis produkter på forsiden → Velg “ja” hvis du ønsker dette.
  5. Ant. produktpakker på forsiden → Velg antall produktpakker på forsiden. Et godt tips er å velge det antallet du har i pakken. Om du velger et mindre antall i dette feltet vil siden tilpasse seg.
  6. Vis “produktpakker”-overskrift på forsiden → Velg “Ja”.
    Du kan også endre overskriften på denne tjenesten som vises på forsiden,  til F.eks “Shop the Look” eller hva du selv ønsker. Gå til “Butikken” → “Tekster” → i nedtrekksmenyen, trykk på  “(produktpakker) Heading produktpakker” og trykk på  “Velg”.  I tekstfeltet under kan nå nå endre overskriften. Husk å lagre.
  1. Vis “produkter”-overskrift under produktpakkene på forsiden → Velg “ja”.Du kan også endre overskriften på denne tjenesten slik som over. Gå til “Butikken” → “Tekster” → i nedtrekksmenyen,  trykk på “(produktpakker) Heading Produkter” og trykk på  “Velg”.  I tekstfeltet under kan nå nå endre overskriften. Husk å lagre.
  2. Gå til “Produktpakker kategorivisning”
  3. Vis produktpakke overskrift i kategorivisning → Velg “ja”
  4. Vis produkter overskrift under produktpakkene i kategorivisning → Velg “ja”

Under ser du et eksempel på hvordan en produktpakke kan se ut i nettbutikken.. Legg merke til overskriften “Produktpakker” i overskriften:

Eksempel på hvordan en produktpakke kan se ut. Legg merke til overskriften “Produktpakker” og “Produkter” i overskriften.

Kontakt oss gjerne om du trenger hjelp.