Hvis du har en PostNord-avtale du vil integrere i nettbutikken, slik at PostNords fraktmetoder blir tilgjengelig i kassen, må vi integrere denne. For å integrere PostNord i nettbutikken behøver vi tre variabler fra din PostNord-konto:

1. PostNord kundenummer
  2. PostNord brukernavn
  3. PostNord passord

Når du har dette klart, kan variablene sendes til support på post@24nettbutikk.no eller meldingstjenesten i nettbutikkens administrasjonspanel. Etter at support har lagt disse inn, vil nettbutikken få tilgang til PostNords fraktmetoder.