Integrasjon

Ta kontakt med support på post@24nettbutikk.no eller meldingstjenesten i administrasjonspanelet for å aktivere Tripletex i nettbutikken.

Etter at support har aktivert Tripletex, vil siden “Tripletex” være tilgjengelig i nettbutikkens administrasjonspanel. Denne kan nåes ved å gå via “Moduler” -> “Tripletex”.

I den nye siden, kan du legge inn API-nøkkelen som er tilknyttet din Tripletex-konto. Vi har laget en video som viser hvordan du oppretter en slik nøkkel:

Oppsett

Etter at API-nøkkelen er lagt inn, er integrasjonen oppe og går. Det anbefales at du tar en titt på de tilgjengelige innstillingene for integrasjonen inne på “Moduler” -> “Tripletex”-siden.

For å sende ordre til Tripletex, må de først ha status som “Sendt” i nettbutikken. Når du er klar til å sende ordre over til Tripletex, går du til “Ordrer/Kunder” -> “Ordrer” og velger “Sendt” i nedtrekksmenyen for ordrestatus. Helt til høyre for ordrene vil du se en pil som lar deg sende ordre til Tripletex.

Obs: hvis du får beskjed om å opprette en betalingsmåte i Tripletex sitt system når du prøver å sende over en ordre fra nettbutikken, bør du ta kontakt med Tripletex direkte for å få ordnet dette.