For å se priser for bruk og integrasjon, se vår 24Apps-side.

Integrasjon

For å integrere Logistras EDI-programvare Cargonizer i nettbutikken, behøver vi to variabler:

1. API-nøkkel
  2. Logistra sender ID

Begge disse finner du inne i Cargonizer-kontrollpanelet. Hvis du er usikker på hvor disse er, kan du ta kontakt med Logistra via denne siden.

Variablene sendes så til support via enten post@24nettbutikk.no, eller meldingstjenesten som er nede til høyre i nettbutikkens administrasjonspanel. Deretter vil support integrere EDI-tjenesten i nettbutikken

Oppsett

Etter at Logistra / Cargonizer er integrert, må du gå via “Innstillinger” -> “Frakt” og fanen “Logistra” for å fortelle hva nettbutikkens fraktmetoder skal sendes som til Logistra, og dette er det siste steget for å få integrasjonen oppe og gå.

Kostnad

Krever lisenstypen Premium.

Integrasjonspris,: 990,- eksl. mva. Engangskostnad.