Integrasjonsguide for MyBring

I denne guiden vil vi forklare nærmere om hvordan man henter ut API-nøkkelen som nettbutikken krever for å aktivere MyBring i din nettbutikk.

PS: Nederst i guiden så er det bilder som forklarer hvor man skal trykke.

PPS: For å se priser for bruk og integrasjon, se vår hjemmeside http://24nettbutikk.no.

1. Trykk på "Innstillinger og API" som kommer fram når du beveger markøren over din e-postadresse i høyre hjørne
  2. Trykk så på "Generér API-nøkkel" eller gå rett til steg 3 hvis API-nøkkelen allerede er generert.
  3. Kopier API-nøkkelen og legg den inn i "Posten/Bring"-fanen i administrasjonspanelet. Denne siden finner du ved å gå via "Innstillinger" -> "Frakt". Epostadressen som skal legges inn er den som er registrert på MyBring-kontoen din.