PS: For å se priser for bruk og integrasjon, se vår hjemmeside http://24nettbutikk.no.

For å integrere PayPal trenger vi 3 variabler.

1. API-brukernavn
  2. API-passord
  3. Signatur

Disse vil du få ut fra din PayPal-konto. Alt du trenger å gjøre er å logge inn og følg veiledning under:

Trykk på "Verktøy" og deretter "Alle verktøy".

Velg "API-legitimasjon" fra listen.

Trykk så på "Vis API-signatur".

Merk! På noen kontoer vil du bli spurt om å bekrefte kontoen ved en tekstmelding eller telefonsamtale. Når du trykker på ønsket måte vil du få en kode opp på skjermen. Denne koden benyttes for å bekrefte kontoen.

Dette er siste steg. Her skal du trykke på "Vis" på alle 3 punktene. Informasjonen som du får ut skal du sende til post@24nettbutikk.no. Når dette er gjort vil vi kunne sette opp kontoen din.

Har du spørsmål angående dette kan du bare ta kontakt med oss.