Valuta

Om du har flere språk tilgjengelig for dine kunder, kan du også tilby ulike valutaer.

MERK! Valutakursen endrer seg IKKE automatisk.

• Gå til valget Valuta
  • Klikk på valgene under kolonnen "Aktiv" for å sette valg av valuta aktiv/innaktiv
  • For å endre valutakurs legger du ny kurs i kolonnen "kurs" for så å klikke på "Rediger valuta"
  • Finn valutakurser her

Disse valgene blir visende sammen med valg av språk

Merk at selv om du knytter et språk til en valuta, kan kunden i etterkant velge valuta uavhengig av dette valget.

En som velger f.eks. Engelsk kan altså velge å handle i Norske kroner (NOK).