Hvordan oversette tekster som Forside, Kjøpsbetingelser og lignende

1. Gå til "Butikken" så "Tekster" i administrasjonspanlet
  2. Her vil du bli møtt med 3 lister, avhengig av hva du velger i disse listene så vil du kunne oversette og endre for forskjellige språk.
  3. For å redigere Forsiden, velg "Side - Forside" i det nederste nedtreksfeltet.
  4. Trykk på "Velg" for å åpne valgt side.
  5. Etter å ha valgt en side, så vil det dukke opp en tekstredigeringsboks like under. Her kan du redigere forsiden.
  6. Når endringen er utført, så kan du trykke "Lagre oversettelse" for å lagre endringene.