Her er en oversikt over logoer som vises i bunnen av nettbutikken din.

Klikk på Aktiv-ikonet for å aktivere visning av logoen Klikk på Rekkefølge-ikonet for å endre rekkefølgen på logoene

Legg til egen logo:

Du kan legge til så mange logoer du måtte ønske

• Hent logoen du ønsker å vise ved å klikke på "Bla igjennom"
  • Skriv inn HELE url-adressen du ønsker kunden skal gå til ved klikk på logoen i feltet "URL-adresse"
  • Klikk "Legg til"

MERK! Et klikk på logoen(e) vil alltid medføre at det åpnes en ny side