Den nyeste versjonen av plattformen vår vil automatisk sende ut angrerettsskjema per epost, uansett. Dette skjer når en kunde oppretter en ordre i nettbutikken din, da får de tilsendt både ordrebekreftelse og angrerettsskjema på epostadressen de oppga i kassen.

Men, om du har en eldre versjon av plattformen:

24Nettbutikk støtter automatisk utsendelse av angrerettsskjema. Dette skal være aktivert som standard i din nettbutikk, men det kan også deaktiveres/aktiveres manuelt.

For å aktivere/deaktivere automatisk utsendelse av angrerettsskjema:

• Gå til "Innstillinger", så "Generelt"
  • Nederst på denne siden, under overskriften "Kunde/betaling" så finner du valget "Skal angrerettsskjema legges ved ordrebekreftelsen?".
  • Sett dette valget til det du måtte ønske for så å trykk "Lagre" helt nederst.