I nettbutikken har du mulighet til å gi gratis frakt til dine kunder som handler over en satt pris.

På den måten kan du få flere ordre med høyere beløp.

Når du aktiverer gratis frakt, vil kunden få valget i kassen om han eller hun ønsker gratis frakt.

Velger de gratis frakt er det du som nettbutikkeier som bestemmer hvilken fraktmåte du vil benytte for å sende varen til kunden.

Ved å trykke på navnet "Gratis frakt" vil du kunne sette maks vekt for gratis frakt.

Deretter kan du gå inn på fanen som heter "Gratis frakt" for å sette pris over.

I vårt valg her har vi valgt at kundene skal å lov til å benytte seg av gratis frakt ved kjøp over 5000kr og varene i ordren må ikke gå over 20kg.