EDI (edi-soft.no)

24Nettbutikk samarbeider med edi-soft.no om å tilby EDI-tjenester.

En slik tjeneste lar deg enkelt skrive ut adresse-etiketter som du kan klistre på dine forsendelser.

Du kan lese mer og bestille tjenesten her http://www.edi-soft.no/

Nedenfor vil du se hvordan dette kan fungere (Consignor Ticket)

1) Åpne dtt Consignorprogram

2) Klikk på "New shipment" og legg inn ordrenummeret for den ordren du ønsker å overføre. Klikk "Get"

3) Om Consignor finner ordren vil feltene automatisk bli fylt ut.

4) Velg på hvilken måte du ønsker å sende pakken på og klikk på "Print"

5) Skriv ut adress-etiketten og gå tilbake til ordren i 24Admin.

6) Om du står i ordrevinduet oppdaterer du siden din (F5) og sporingsnummeret vil nå ha blitt send fra Consignor.

7) Sporingsnummeret vil bli med i e-posten til kunden om du klikker på "Send ordre".