Google site verification - kode

Om du skal bruke Google Sitmap, må du verifisere din nettbutikk (domenenavn). Inne på din Google-konto genererer du en <meta>-tag som du legger til i dette feltet. Meta koden skal se noe slik ut:

<meta name=\"google-site-verification\" content=\"Lon4oQHoaPAeh-5MzndrGLSS3SxqJbKErnDdzTP0M\" />

Hvordan skaffe Google Webmaster Tools (Site Verification)

• Google har alerede skrevet en meget bra guide på dette. Du kan lese denne her. Tips: Nederst til høyre så kan du velge språk. Norsk er dessverre ikke tilgjengelig i dette øyeblikk, men Svensk, Dansk og Engelsk er det.

Hvordan legge inn Google Site Verification i butikken

1. Gå til "Innstillinger" så "Firmainformasjon"
  2. Oppe i undermenyen, så finner du valget "Søkemotoroptimalsering", trykk her.
  3. Her vil du ha et tomt felt som heter "Google Site Verification", legg inn din kode som du hentet via din Google Webmaster Tools-konto.