Den senere tid har vi sett av butikkens teksteditor ikke har fungert optimalt i enkelte nyere nettlesere. Vi har derfor byttet ut editoren med en ny og bedre utgave. Den nye editoren er også responsiv slik at den fungerer bedre på din smarttelefon og ditt nettbrett, og den vil snart rulles ut til alle våre butikker.

Funksjonene er de samme som i den gamle men plasseringen av noen knapper er endret. Vi har derfor lagt til noen skjermdumper nedenfor som beskriver hvordan du legger til et bilde og en lenke i den nye editoren.

Steg 1: Legg til bilde

Steg 2: Gå til bildemappen

Steg 3: Last opp bildet

Steg 4: Velg bildet

Steg 5: Legg til bildebeskrivelse

Steg 6: Legg til lenke
Pass først på at bildet er markert (dekket av en blåfarge), dette vil skje automatisk rett etter at bildet dukker opp i teksteditoren.