Kart over grensesnitt

Finn frem i rapporteringsgrensesnittet for Analytics.

Kontokontroller

1. Startsiden for kontoen: Se en liste over alle kontoene og områdene dine.2. Administratorinnstillinger: Administrer Google Analytics (lag nye områder, endre brukertillatelsene, legg til integreringer osv.).3. Valg av konto/område/datautvalg: Endre kontoer raskt (den samme listen som du får se under Startsiden for kontoen).

Rapportnavigasjon

4. Alle rapporter: Inneholder den utvidbare listen over alle rapportene, et søkefelt og linker til Oversikt-, Snarvei- og Observasjon-rapportene.

Kontroller for valg av data

5. Legg til segmenter: Organiser dataene dine med segmenter, og oppnå en mer verdifull analyse.6. Valg av gruppe med beregninger: Klikk på én gruppe for å se dataene i den aktuelle gruppen.7. Datovelger: Endre datoperioden som er angitt for rapporten.8. Valg av hoveddimensjon: Klikk på denne kontrollen for å endre hoveddimensjonen i rapporten.9. Valg av sekundær dimensjon: Legg til en ny dimensjon i rapporten.10. Tabellfilter: Søk og se bare de aktuelle resultatene i datatabellen.

Kontroller for diagram og visualisering

11. Valg av beregninger: Legg til en ny beregning i rapporten.12. Valg av tidsdiagram: Endre tidsperioden i stolpediagrammet (time, dag, uke, måned).13. Diagramvelger: Endre diagramtypen i rapporten (stolpediagram, sektordiagram, bevegelig diagram osv.).

Deling og tilpasning av rapporter

14. Tilpasninger av rapporter: Konfigurer tilpassede og fullstendige rapporter.15. Lagring og deling av rapporter: Tilpass standardrapporter, eksportér og send rapporter via e-post, legg til rapporter i en oversikt, lag snarveier.16. Annoteringer: Legg til kommentarer direkte i rapporten.

Hjelperessurser

17. Brukerinnstillinger: Endre brukerinnstillingene dine eller søk i brukerstøtten.18. Hjelp i produktet: Finn hjelperessurser i Google Analytics.