Dette er standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett og er laget for at din 24Nettbutikk skal dekke - Lov 20. juni 2014 nr. 27 om opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og salg utenfom faste forretningslokaler (angrerettloven) (gjennomføring av direktiv 2011/83/EU om forbrukerrettigheter)

Disse kjøpsbetingelsene er kun retningsgivende og du må selv justere for din bransje og dine produkter. Om du tilbyr betalingskort (DIBS, PayEx eller NETS), Klarna og/eller PayPal, skal disse være representert i tillegg til standard kjøpsbetingelser.

MERK: Tekstene er vedlagt denne artikkelen helt nederst

• Gå til administrasjonspanelets forside, og klikk på knappen "Betingelser" oppe til høyre.
  • Klikk på "Vis" så "Kildekode" i tekstredigeringsverktøyet, som befinner seg helt nederst på denne siden.
  • Fjern teksten du allerede har, ved å høyreklikke et sted i teksten for så å velge "Merk alt" i listen som kommer frem.
  • Lim så inn tekstene som du finner vedlagt helt nederst i denne meldingen.
  • Husk å inkludere tekster om de betalingsløsningene du måtte ha.
  • Etter å ha limt inn de tekstene som du ønsker å oppdatere, trykk "Lagre oversettelse" helt nederst i listen.

MERK! Om du bruker dokumentet "Kjopsbetingelser.txt" så husk å erstatte taggene {firmanavn} osv. med dine firmaopplysninger.