Mobilvisning

Den nyeste versjonen av nettbutikken støtter mobilvisning fullt og helt. Alle malene våre er responsive, og vi har fokusert på å gi kundene dine best mulig brukeropplevelse, uansett om de sitter på desktop, mobil eller nettbrett.

M-handel:

Handel med smarttelefoner har vokst eksplosivt den siste tiden og vi anbefaler at du aktiverer denne modulen. Når denne er aktivert, vil kunder som kommer til din 24Nettbutikk via en smarttelefon, oppleve at butikken din er tilpasset skjermstørrelsen til kundens smarttelefon. Slå på mobilvisningen og gå inn på din egen side for å se hvordan din 24Nettbutikk blir seende ut.

Slik setter du M-handel aktiv:

• Gå til ditt administrasjonspanel
  • Gå til valget "Innstillinger"
  • Klikk på "Innstillinger generelt"
  • Klikk "Ja" på valget "Aktiver mobilvisning (Nettbutikken din blir tilpasses små skjermstørrelser)" - MERK! Du finner valget helt nederst på siden.
  • Klikk Rediger