Kom i gang på 1 - 2 - 3

Å komme i gang med 24Nettbutikk er enkelt. Men det er fortsatt noen trinn du bør gå igjennom. Nedenfor er en anbefalt liste over gjøremål du bør se på før du begynner å legge til produkter.

VIKTIG! Husk at du har gratis support både på telefon og e-post i hele prøveperioden. Ikke nøl med å ta kontakt med oss på 22 33 66 88 eller post@24nettbutikk.no om du har spørsmål.

Personifisering av butikken:

• Gå til valget Innstillinger -> Firmainformasjon og fyll inn riktig informasjon i feltene.
  • Gå til Innstillinger -> Generelt. Der vil du finne informasjon om hvordan butikken oppfører seg og hvilke innstillinger som skal gjelde for din 24Nettbutikk. Spesielt viktig er det å bestemme seg for om du ønsker lagerstyring og om du vil at dine kunder skal kunne kjøpe varer du har på lager eller ikke.

Butikkens utseende - Stilsett:

Din 24Nettbutikk er satt opp med et standarddesign. Det er allikevel viktig at du gjør deg kjent med designmalene slik at du kan velge en som passer deg og dine produkter.

Viktig også å merke seg at du kan endre valgt mal på mange ulike måter. Se fanearket "Stil" og "Avansert" som lar deg endre på farger og andre valg som er knyttet til valgt theme.

Slik gjør du:

Klikk på ikonet utseende

Velg ønsket mal (Theme) og gjør deg kjent med fanearkene Stil, Bokser, Logo, Sosiale medier og Avansert.

Under "Stil" kan du legge til forhåndsdefinerte stiler til themet.

Under Innstillinger kan du endre en rekke elementer for å tilpasse themet ytterligere. Husk å klikke på "Lagre" etter at du har gjort endringer.

Husk at demobutikken din er satt opp som Premium og du har tilgang til alle themes. Om du bestiller vår Basis-versjon er det kun Pioner-themet du kan velge.

Merk deg også at det er ulike valg for de ulike themene under fanearket "Avansert". F.eks. på noen theme kan du velge å legge til bakgrunn mens på andre ikke.

Om du laster opp din logo vil denne tilpasse seg valgt theme automatisk, men husk at du under "Avansert" kan endre høyde på logofeltet i enkelte theme.

Finn ut hvordan butikken din ble seende ut for kunden

Klikk på lenken "Se butikken" øverst til høyre for å endringene.

Hvordan legge til produkter

Når stilsettet er bestemt, er det på tide å begynne å legge til produkter.

Gå til "Butikken -> Produkter" og fanearket "Produktkatalog" for å begynne å legge til produktene og kategoriene dine.

For å legge til et produkt, klikker du på kategorinavnet...

... klikk på "Legg til produkt" eller "Ny underkategori".

Fyll inn Produkttittel, ingresstekst, hovedtekst, eventuelt produktbilde og legg til utsalgspris.

Les mer om hvordan du legger til produkt på være supportsider Supportsider

Skal du selge produkter med varianter (attributter) som for eksempel "Størrelse", "Farge" osv, definerer du disse under fanearket "Attributter".

Les mer om hvordan du legger til attributter på være supportsider Supportsider

Vi har lagt til noen Eksempelkategorier for at du skal se hvordan dette kan bli. Merk at det går helt fint å legge til flere underkategorier i systemet.

Finn ut mer på våre Supportsider.

Husk at vi alltid er en telefon eller e-post unna.

Dette var en kort veileding for å få deg i gang med design og produktinnlegging. Som sagt så mange ganger tidligere er det å starte 24Nettbutikk enkelt. Men da dette er en avansert butikkløsning vil det bestandig være spørsmål. Så vi anbefaler deg å ta en prat med en av våre medarbeidere på tel. 22 33 66 88 eller e-post post@24nettbutikk.no for spørsmål.

Lykke til med din nye 24Nettbutikk.

Med vennlig hilsen

24Nettbutikk-teamet