Backup

I vår nye versjon av nettbutikken vil Backup bli tatt bort som en funksjon som du kan trykke på.

Her kjøres backup automatisk og du trenger ikke å tenke på dette lengere.

Hvis du bruker gammel versjon av nettbutikken kan du lese om funksjonen under.

Du kan ta backup av HELE innholdet i nettbutikken på et gitt tidsrom

• Klikk på lenken "Klikk her for å ta backup av databasen og all innhold i nettbutikken

For å sette butikken tilbake til et tidligere tidspunkt gjør du følgende

• Klikk på "Legg inn backup"
  • VIKTIG!!! HUSK AT HELE BUTIKKEN MED ALL INNHOLD VIL BLI SATT TILBAKE. DETTE BETYR AT DU VIL MISTE EVT. ORDRER OG ENDRINGER DU MÅTTE HA GJORT I MELLOMTIDEN.
  • Om du skulle angre deg ETTER at du har satt butikken tilbake og vil at våre teknikere skal sette til bake butikken slik den var FØR du tok backup vil det koste deg kr. 1200,- + merverdiavgift. Vi må da prøve å finne en kopi natten i forveien for når du la inn backup.