Varelager og produktattributter

I dette eksemplet skal vi legge til Attributtet "Størrelse" til vår Genser. I tillegg ønsker vi å legge til varelager på attributtverdiene "Small", "Medium", og "Large".

1. Legg til totalt antall gensere du har i feltet "varelager". I dette eksemplet har vi totalt 10 gensere hvor 5 er i "Small", 3 i "Medium" og 2 i "Large".
  2. Klikk på "Ja" for valget "Vil du knytte lager til attributter?"
  3. Klikk "Lagre"
  4. Klikk på + tegnet for å åpne attributtverdiene for "Størrelse"
  5. Fyll ut Antall i boksene og klikk "Legg til attributter"

Illustrasjon:

Om du også har ulike farger i denne genseren kan du legge til Attributtet "Farger" med fordeling på størrelsene du nettopp la til.

Illustrasjon:

VIKTIG! Om du KUN skal selge produkter du har på lager må du sette følgende innstillinger.

• Gå til Innstillinger
  • Klikk på Generelt
  • Scroll ned til Lagerstyring