Varelager - fritekst om utsolgt

Her kan du legge til en fritekst bak produktnavnet i handlevognen om kunden legger flere produkter i handlevognen enn hva du har på lager.

• Gå til produktet du ønsker å legge til utsolgt-tekst på
  • Trykk på fanen Lager/Attributter
  • Sett "Vis utsolgt-tekst?" til JA
  • Skriv ønsket tekst i fritekstfeltet

La oss f.eks. si at du har 10 på lager og kunden legger til 15. Kunden vil så få beskjed om dette når han går til handlevognen og kan velge å redusere antallet.

VIKTIG!

Forutsetningen for at du skal kunne ta i bruk denne modulen er at du lar kunden kjøpe produkter som ikke er på lager.

Innstillingene dine MÅ være satt slik:

• Gå til innstillinger
  • Trykk på Generelt
  • Scroll ned til Lagerstyring

"Ja" på om du ønsker varelager" og "Ja" på om du ønsker at kundene dine skal kunne kjøpe produkter med varelager mindre enn 1.

Hvis du ikke vil at kundene dine skal kjøpe produkter med varelager mindre enn 1, må sette denne til "NEI".

Kundene vil da få beskjed i handlevognen hvor mange du har igjen av produktet.