Videoen viser hvordan du enkelt legger til hovedkategorier og underkategorier

Legg til kategorier

Vi skal nå ta for oss et eksempel for hvordan du legger til en kategori, underkategorier og produkter.

Hvordan legge til en Hovedkategori:

• Klikk på valget "Kategorier/produkter" og finn legg til kategorinavnet du ønsker å bruke inn i feltet "Navn på ny produktkategori"
  • Klikk på "Legg til kategori"

I dette eksemplet selger vi klær og skal legge til 2 hovedkategorier. Vi legger først til Hovedkategorien "Genser" og "Bukser"

Det er nå ønskelig å opprette underkategorier for "Genser".

• Klikk på Hovedkategorien "Genser"
  • Du vil nå komme til et nytt skjermbilde hvor vi skal legge til 2 underkategorier "V-gensere" og "Hettegensere"

Om du skal legge til enda flere underkategorier er det bare å først klikke på kategorinavnet for så å legge til neste underkategori.

Fuksjonalitet:

Som du ser av oversiktsbildet kan du her:

• Slette kategorier ved å klikke på søppelbøtten i kolonnen "slett"
  • Redigere kategoriteksten ved å klikke på "Rediger"-ikonet under kolonnen "Rediger"
  • Endre rekkefølgen på kategoriene ved å klikke på de grønne pilene opp og ned.