Gavekortadministrasjon

Vi skal nå kort beskrive hvordan denne modulen er bygget opp.

• Når en kunde legger til et gavekort i butikken din vil orderen autmatisk legge seg under listen "Effektuer gavekort". Unntaket er om kunden handler med Kredittkort og vi vet med sikkerhet at transaksjonen er gjennomført og du som butikkeier har mottatt pengene.
  • I vårt eksempel har Petter Testmann bestilt et gavekort med betalingsmåte "Forskuddsbetaling". Mottakeren av gavekortet har e-post post@testdomene.test.
  • På nåværende tidspunkt har ikke Petter Testmann betalt gavekortet og mottakeren skal ikke ha mottatt gavekortet.

La oss videre tenke oss at Petter Testmann nå har betalet gavekortet.

For at mottakeret skal kunne lese gavekortet MÅ du klikke på "Godkjenn gavekort". En kopi blir også sendt til betaler av gavekortet med beskjed om at gavekortet er levert.

Ikonet "Blå pil" vil nå bli endret til "Grønn hake".

Følgende e-post blir sendt til mottakeren:

__________________

Vi har gleden av å meddele at du har mottatt et gavekort pålydende kr. 509.00 fra Petter Testmann for bruk i vår nettbutikk:

Testmann AS

For å gå til gavekortet klikker du her: http://demobutikken.demo/gavekort/vis_gavekort.php?gavekortkode=482931668

Les hvordan du bruker gavekortet her: http://demobutikken.demo/index.php?nr=9

Gavekortet må brukes innen: 2017-02-30

__________________

Mottakeren kan nå klikke på lenken for å få sett sitt gavekort fra Petter Testmann. I gavekortet er det oppgitt en gavekortkode som kunden må legge til i butikkens "kasse".

Om mottakeren av gavekortet nå tar dette i bruk, vil Ikonet under "kolonnen" Status gå fra rødt kryss til grønn hake